PRAVNO OBVESTILO

Z vstopom na spletno mesto obiskovalec potrjuje, da je s seznanjen z avtorskimi pravicami, omejitvijo odgovornosti ter varovanjem podatkov, da se z njimi soglaša.

AVTORSKE PRAVICE

Vsa vsebina na spletnih straneh bevec.si ter njenih podstraneh je intelektualna lastnina podjetja Bevec d.o.o. in je v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Bevec d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Ekipa podjetja Bevec d.o.o. se bo po najboljših močeh trudila, da so podatki na spletnih bevec.si ažurni in verodostojni vendar, Bevec d.o.o. in / ali vse osebe povezane z objavami na spletnih straneh, ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za resničnost, ažurnost in pravilnost vseh zapisov v kakršnikoli obliki in povezav na teh spletnih straneh oziroma ne odgovarjajo za vse morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe, zlasti ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi lahko nastala iz njihove uporabe. Podatki in informacije objavljene na teh spletnih straneh so zgolj informativne narave. Obiskovalec je sam odgovoren za preverjanje točnosti, popolnosti ali uporabnosti vsakršne vsebine, ki je na voljo na teh spletnih straneh. Vsebina teh spletnih strani je namenjena zgolj informiranju in ne predstavlja nasveta, ne glede na to v kakšni povezavi ali obliki je predstavljena. Svetujemo, da se glede informacij pridobljenih na teh spletnih straneh posvetujete z ekipo podjetja Bevec d.o.o.. Prav tako ne sprejemamo odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani. Pridržujemo si pravico, da lahko vse zapise, objavljene na spletni strani bevec.si kadarkoli spremenimo, dopolnimo oziroma izbrišemo. V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Bevec d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Bevec d.o.o. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave. Spletne strani uporabljajo "piškotke" To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili. Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran bevec.si (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.bevec.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

KATERE PIŠKOTKE NAŠA STRAN UPORABLJA?

VIR PIŠKOTKAIME PIŠKOTKAVRSTA PIŠKOTKANAMEN PIŠKOTKGoogle Analytics_utmaIzkustveni piškotekPomagajo nam izboljšati vsebine na naših stranehGoogle Analytics_utmbIzkustveni piškotekPomagajo nam izboljšati vsebine na naših stranehGoogle Analytics_utmcIzkustveni piškotekPomagajo nam izboljšati vsebine na naših stranehGoogle Analytics_utmzIzkustveni piškotekPomagajo nam izboljšati vsebine na naših straneh

NADZOR NAD PIŠKOTKI ali KAKO LAHKO O(NE)MOGOČITE PIŠKOTKE?

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Podrobnejša navodila so na spletni strani: http://www.aboutcookies.org

PREBERITE SI VEČ O PIŠKOTKIH

Če želite vedeti več o piškotkih, obiščite katero od naslednjih strani: http://www.allaboutcookies.org www.piskotki.net
UPRAVLJAVEC To spletno stran upravlja podjetje Bevec d.o.o.