IZSEKOVANJE


Inovativno do kompleksnih izdelkov

IZSEKOVANJE


Inovativno do kompleksnih izdelkov
Z najsodobnejšim CNC prebijalnim centrom vam lahko zagotovimo izsekovanje velike količine izdelkov v zelo kratkem času. CNC center s širokim spektrom orodij omogoča izsekovanje in inovativno preoblikovanje kompleksnih izdelkov, s posebnimi orodji pa lahko ustvarimo tudi navoje, škrge, ojačitve in gravure.

Materiali in debeline:
Max format: 3000 x 1500 mm
Debelina: do 6 mm
Materiali: črna pločevina, pocinkana pločevina, inox, aluminij, medenina, baker …

V našem podjetju se zavedamo, da je optimizacija proizvodnega časa in stroškov velik korak k večjemu zadovoljstvu strank, zato stremimo k temu, da vam to omogočimo z uporabo naših storitev. Ker vemo, da si naše stranke zaslužite tisto, kar je trenutno najboljša izbira na trgu, pri procesu izsekovanja pločevine uporabljamo najsodobnejši CNC prebijalni center, ki ima številne prednosti, med katerimi izstopa zmožnost izsekovanja velike količine izdelkov v precej krajšem času kot konkurenčni stroji. Poleg tega omogoča tudi obdelavo kompleksnih izdelkov, dodatno pa lahko s posebnimi orodji ustvarimo tudi navoje, škrge, ojačitve ali gravure.

CNC IZSEKOVANJE PLOČEVINE, ALUMINIJA, MEDININE IN BAKRA

Kratica CNC se nanaša na računalniško numerično krmiljenje. Za proces izsekovanja se tako uporabljajo stiskalnice, ki so računalniško numerično krmiljene. V glavnem se uporabljajo za luknjanje pločevin, na katerih se ustvarijo luknjice različnih velikosti in oblik. Te se ustvarijo zaradi pritiska, ki ga na pločevini ustvari glava orodja, ki predstavlja tudi glavni del stiskalnice. Proces poteka tako, da se rezilo premika vzdolž osi x in y in, ko pride do želenega mesta, naredi izsek na točno tistem mestu. Glavna prednost takega načina delovanja je natančnost, ki je ena najpomembnejših lastnosti izdelka. Izsekovanje se lahko izvaja na številnih materialih, med katerimi so najpogostejši črna in pocinkana pločevina, aluminij, baker, medenina, inox in še nekateri drugi. Z uporabo CNC prebijalnega centra lahko naredimo luknje na kovinah z debelino od 0,5 mm pa do 6 mm.

Glede na sestavo glave lahko ločimo dve obliki CNC prebijalnega centra. Poznamo možnost, kjer lahko glava drži eno samo orodje, ali pa možnost, kjer lahko drži več orodij hkrati. To ima dodatno prednost, saj se v proizvodnem procesu tako lahko zmanjša število menjav, s čimer je povezano tudi manjše število potrebnih orodij. S tem se proces optimizira in pohitri, kar skupaj z veliko natančnostjo pomeni, da je tak način izsekovanja najprimernejši in najučinkovitejši, saj se s tem opazno poveča prihranek časa.

PREDNOSTI IZSEKOVANJA

Izsekovanje s CNC strojem ima številne prednosti. Na prvem mestu je zagotovo dejstvo, da je tak način izsekovanja med cenovno najugodnejšimi, kar je navadno eden od glavnih faktorjev pri izbiri izvajalca proizvodnih del. Poleg tega vizija našega podjetja temelji na zagotavljanju najvišje kakovosti. Tako z našimi storitvami dobite odlično razmerje med ceno in kvaliteto izdelka. Prav tako se stroški, porabljeni za orodje, pri takem procesu zmanjšajo na minimum.

Dodatna prednost se nanaša na hitrost samega procesa. Pri izsekovanju pločevine s CNC sistemom, kjer se na glavo lahko namesti več orodij, s tem združimo več procesov, ki bi pri uporabi katerega drugega sistema potekali ločeno. Glava lahko med orodji prehaja v manj kot sekundi, s čimer znatno pridobimo na času, kar pa nas spet pripelje tudi do denarnega prihranka.

Predvsem pa je potrebno izpostaviti še natančnost. Tudi to je ena od pomembnih lastnosti, ki pripomorejo k odločitvi o izbiri pravega ponudnika. Samo delovanje našega CNC stroja je zasnovano tako, da rezilo izsek naredi na točno določenem mestu, s čimer vam zagotavljamo, da bo vaš izdelek narejen tako, kot si želite.

 

Če imate v zvezi s procesom izsekovanja še kakršnokoli vprašanje, pa nikar ne oklevajte in nas kontaktirajte, saj vam bo nekdo od naših svetovalcev z veseljem pomagal in razrešil vaše dvome!Imate vprašanje o izsekovanju ?

Pokličite nas
+386 7 337 65 60
Pošljite nam elektronsko sporočilo
info@bevec.si
Obiščite nas
Bevec d.o.o.
Podbevškova ulica 36
IC Cikava
8000 Novo mesto    Izsekovanje
    4.74

    Kaj o naših storitvah pravijo stranke

    Zelo sem zadovoljen s pristopom in tudi tehnološko napredno mehanizacijo. Z veseljem bom ostal zvesta stranka.
    Anže P. | Vodice