KABELSKE POLICE

Kabelske police se uporabljajo pri razvodih v industrijskih objektih, cestni infrastrukturi, zračnem in železniškem prometu, kakor tudi elktro distribuciji in telekomunikaciji, ki zahtevajo prilagodljive in varne instalacijske povezave. Proizvajamo police širine od 50 do 600mm in višine 50 ali 60mm. Z široko izbiro površinske obdelave ustrezamo okoljevarstvenim standardom. Police so lahko izdelane iz pocinkane pločevine, vroče cinkane, z nerjavečega jekla ali pa zaščitene z prašnim lakiranjem.


POVEZOVALNI ELEMENTI

Široka paleta raznovrstnihkolen, spojk in drugi pomožni pribor nam zagotavlja enostavno povezavo kabelskih polic pri še tako tlorisno razgibanih objektih. Vsi vezni elementisomizdelani iz pocinkane pločevine, po naročilu pa tudi vroče cinkani, iz nerjaveče pločevine ali prašno lakirani.


NOSILCI IN PRIBOR

Raznolike stavbne konstrukcije zahtevajo za montažo kabelskih polic široko paleto nosilcev in najrazličnejših obešal. Nosilci so običajno galvansko pocinkani za posebne atmosfersko izpostavljene objekte pa so lahko nosilci tudi vroče cinkani ali pa izdelani iz nerjaveče pločevine.
Reference

Želite izvedeti več?

Kontaktirajte nas